Érd, Folyondár utca 84

1/42
A Folyondár utca Érd dimbes dombos részén helyezkedik el, az utca felől a telek elég meredeken lejt északkeleti irányban.
Ide terveztem egy házat még 2017-ben, amely részben emeletes, és a terepet követve a nappali részén szinsüllyesztéssel, ezáltal pazar belmagassággal bír.
Az épületen van egy török építészetet idéző kiugratott zárterkély is.
Ahogyan az lenni szokott, készült sok sok vázlat. Sőt. Elkészült a ház 3d -s nyomtatása is. Szerettük volna ezt megismételni, de a fiatalember, aki a modellt készítette felhagyott ezzel a tevékenységgel.
Rendkívül édes kis modell készült, és a kivitelező a "termelési értekezleten" mindig közszemlére tette. Levehető a tető, és be lehet kukucskálni a helyisidségekbe.
A minnap kerestem ezt a házat itt a weboldalon, mert az íves lépcsőjét szerettem volna megmutatni egy másik, szintén érdi munka kapcsán, és akkor tudatosult bennem, hogy ezt az épületet csak a facebookon publikáltam.  Most bepótlom az elmaradást.
Sokat járok ki az épülethez, mert az építtetővel és a kivitelezővel is renek kapcsolat alakult ki. Az építtetővel a lakberendezési szempontokat elemezzük, és álmodozunk a még nyers falak között, de remekül érezzük magunkat ilyenkor.
2019 január